Send live sexcam

De første 3 streaming kanaler er med chat og for ikke noget profilnavn på når du går live kan den ses under "Se live sexcam"

Hav tålmodighed der kan gå op til et minut før der er oprettet forbindelse

er2
Close
You are not allowed to broadcast
er2
Close
You are not allowed to broadcast
er2
Close
You are not allowed to broadcast

Vælger du streaming kanalen nedenunder for den automatisk dit profilnavn og kan ses under "se live Sexcam" . Der er så ikke nogen chat. Vil du have din egen streaming kanal med din egen chat og profil navn skal du bare kontakte os så sætter vi en chat på din kanal. Du har så også mulighed for at få din kanal som pay pr view .

er2
Close
You are not allowed to broadcast

Stream med iphone ipad eller hvis du bare vil bruge OBS Studie

Har du ipad iphone eller du bare gerne vil nyde godt af OBS funktoner ferks optage mens du streamer kan du bruge OBS Studie  Vi har lavet en lille video om hvordan du tilslutter OBS med vores streaming. 1. download OBS 2 Tænd din gaydate streaming kanal 3 kopiere streaming nøglen 4 indsæt streaming key i obs og vælg wp streaming. 5 tænd din cam og start streaming. du er nu live. Du kan hente OBS som gratis APP i den APP store du plejer at bruge og du kan også  hente OBS her obs

Dansk bøsseporno på gaydate Kontakt Gaydate Danmarks homo dating side

Velkommen til Gaydate.dk live sex cam.  Vil du viser dig frem når du har sex  kan du benytte vores gratis livestreaming og lade andre få glæde af dine anstrengelser.. Tryk på TURN ON hav lidt tålmodighed der kan gå et minut før der er forbindelse . Tryk derefter på det lille webcam symbol og du er nu live.

 

For Iphone gælder det at du skal have installeret en streaming APP her er et par  du kan bruge

BroadcastMe-app

Streamaxia udgav BroadcastMe som en gratis iOS-streaming-app. Denne app giver brugerne mulighed for at livestreame til enhver RTMP-server via en standard H.264 / AAC-kodet video. Liggende såvel som stående retning kan bruges til at streame videoer med adaptiv bithastighed.

Brugere har også mulighed for at gemme deres video lokalt eller vælge mellem bag- og frontkameraet. Andre fordele ved denne app inkluderer streaming med lav latenstid og det faktum, at det er en white label-app – hvilket betyder, at der ikke er nogen ekstern branding tilgængelig på dine streams.

NanoStream App

NanoStream er en anden gratis top streaming app til iPhone. Denne app tilbyder brugerne HD live streaming med en top bitrate på 7.5 Mbits per sekund. Ligesom BroadcastMe bruger NanoStream AAC til lyd og H.264 til video. Andre funktioner omfatter muligheden for at gemme videoer lokalt, liggende og stående orientering, eksternt kamera og drone video understøtter.

Live:Air Solo App

Live: Air Solo er en anden stor iPhone live streaming app, en mindre tvilling af den funktionsrige Live: Air-app, der er bygget til iPads. Live:Air Solo giver nogle fantastiske funktioner såsom muligheden for at skifte mellem bag- og frontkameraer, eksterne kameraer eller endda forudindspillet indhold – lige midt i din stream.

Denne app giver brugerne mulighed for at indsætte teksttitler, grafiske overlays, balancere lydniveauer og nogle grundlæggende billedredigeringer.

Wirecast Go-app

Wirecast Go er en anden af vores bedste streaming-apps til iPhone. Wirecast Go giver brugerne mulighed for at mærke deres stream med logoer, titler og billeder. Denne app har også en chatskærm for bedre interaktivitet med seerne, muligheden for at skifte mellem kameraer og orientering og mere!

Hvis det ikke er nok, er en opgradering på $ 5.99 tilgængelig for endnu flere frynsegoder:

  • Øjeblikkelig afspilningsfunktion
  • Skift mellem ubegrænsede forudindspillede videoer

Wirecast Go kan også bruges til at oprette forbindelse til enhver enhed, der kører hovedprogrammet Wirecast, såsom en bærbar eller stationær computer. Du kan bruge din mobilenhed som kilde til din videostream og bruge Wirecast til at tilpasse dit indhold.