Gay Cruising bøsse mødesteder og gloryhole I Danmark

Gay Cruising bøsse mødesteder og gloryhole  I Danmark

 

 

 

 

 

 

 

Du finder her et cruising kort over danske bøsse mødesteder. Her er offentlige strande skove rastepladser sexbio gloryhole mv.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sæt dit gay cruising sted på kortet. Tryk på det lilla + og plot stedet ind og skriv lidt om stedet 

Gay Cruising Hovedstaden i Denmark

Amager Fællede

Ørstedsparken

Fælledparken over for iskiosken vel lersøparlalle 

Gay Cruising på Sjælland Denmark

Antvorskov rasteplads skoven mod vest

Axelved Rasteplads inde i skoven

Gay Cruising i Syddanmark, Denmark

Tingvejens rasteplads

Fredericia: Voldanlægget

Fredericia stranden ved Troldenøs

Hylkedal Øst.

 

Gay Cruising i Midtjylland, Denmark

Rudolf Diesels Vej, 8920 Randers

Gay Cruising i Nordjylland, Denmark

Ellidshøj Natur område

Aars: Rastepladsen efter flyvepladsen

Gay Cruising på Fyn, Denmark

Munke Mose SKER EN DEL OM SOMMEREN

Hvad er Gay cruising

Hvis du tror, at cruising handler om at køre tilbagelænet ned ad H.C. Andersens Boulevard i en åben cabriolet, så kommer du helt sikkert ikke i bøssemiljøet. Cruising er et begreb, der gerne bruges af danske bøsser og dækker over det at søge sexpartnere på offentlige steder og gerne ude i det fri.

Det er ikke bare tilfældige steder, men der er mange steder rundt omkring i Danmark, som er kendt som gode cruising steder – også kendt som “Erotiske oaser”. Før i tiden var toiletterne på Rådhuspladsen nok det mest kendte sted, men nu har Ørsteds Parken ved Nørreport Station overtaget den position. Her mødes mænd anonymt og dyrker sex i fri luft. Det giver sig selv, at aktiviteten er størst på de lune sommernætter, men efter sigende er der aktivitet det meste af året. Trafikken er i perioder så stor, at det har givet problemer med efterladte brugte kondomer på legepladserne Du finder her et cruising kort over danske bøsse mødesteder. Her er offentlige strande skove rastepladser sexbio

Hvor længe har mænd cruiset

Cruising har fundet sted i mange år – tilbage fra den gang, da det var utopisk at leve i et parforhold med en mand. Den gang var den eneste måde at få sex på ved at møde andre mænd i det skjulte, og man måtte leve i konstant frygt for at blive opdaget eller blive lokket i en fælde af politiet. Heldigvis er de tider forbi, men der er stadig mange homo- og biseksuelle mænd, som lever i et parforhold med en kvinde, og som bruger cruising stederne til at få udløsning for deres behov, ligesom der er mange homoseksuelle, der bruger cruising stederne for at få hurtig og uforpligtende sex.

Nogle synes, at det er spændende ikke at kende ham, som man har sex med – bare at mødes og uden unødvendig snak at kaste sig ud i oral- eller analsex. Nogle synes, at det er spændende at have sex, mens andre ser på, og andre synes, at det er spændende at have sex med flere mænd på én gang. Både par og enlige bruger cruising stederne til at find

Sådan cruiser man

Når man cruiser sker det altid helt stille og i langsomt tempo. Man taler ikke sammen, men al kommunikation sker med blikke, et nik, en rysten på hovedet, eller andre små tegn uden lyd. En cruiser bevæger sig langsomt rundt i cruising området for at finde og få kontakt til én, som han finder tiltrækkende, eller som blot har samme lyster som han selv. Enkelte stiller sig bare op eller lægger sig et sted, hvor de ved, at der kommer andre cruisere forbi. Den første kontakt er opnået, når to parter fastholder hinandens blik – så er der interesse fra begge parter.

Hvad der skal ske, er op til den, der første tager initiativet til fysisk kontakt. Måske vinker den ene den anden hen til et sted, hvor de kan være i fred og skjult for andre cruisere – måske bliver de begge, hvor de har chance for at blive set af andre, hvis det er det, de har lyst til. Selvom det kunne være meget lettere at finde ud af, hvad modparten har lyst til og præferencer for, så er det sjældent, at parterne overhovedet taler sammen. Det tavse, det uforpligtende, kropssproget og det fysiske er det vigtigste.

Fandt du ikke noget på din cruising tur kan du oprette profil på gaydate her Medlemmer – Gaydate

Her er er en artikel om gay cruising på Amagerfællede fra Outandabout  https://outandabout.dk/din-guide-til-sex-paa-amager-faelled/

Igen en artikel om gay cruising denne gang fra Ørstedstparken fra Outandabout Ørstedsparken – 150 års cruising (2015) – Out & About (outandabout.dk)

Tilføj dit cruising sted

×
×