Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte gaydate

Vi svare så hurtigt som muligt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Søge funktionen nær mig

Søge funktionen nær mig virker kun for de profiler der tillader Google at kende placeringen og at profiler har indsat deres placering. Se her hvordan 

FAQ

Her er nogle spørgsmål, som vi ofte bliver stillet fra vores brugere.

Gaydate er for alle LGBT+

Vi bruger avanceret krypteringssystem til at holde dine oplysninger sikre og fortrolige. Dine data er sikre hos os.

Selvfølgelig kan du sikre din profil privat. Kun dine venner vil se dit profilbillede. Andre vil se generisk billede med låst logo.

Ja du kan let logge ind med din social profil

Du kan have krystalklare og skarpe lyd-/videoopkald med dine venner.

Den er på vej

Der er ikke nogen lov om hvor gammel man skal være for at man må date.. Vi har valgt man skal være 15 år for at måtte bruge Gaydate da 15 år er den lov der er om hvornår man må have sex. Som profil på 15 16 og 17 år må du gerne have profil og date hos Gaydate. Du må have billeder af dig selv hvor du er påklædt. Du må som 15 16 og 17 årig derfor ikke sælge sex eller have nøgen billeder på din profil. Dette er ikke en regel Gaydate har fundet på men en lov i Danmark.

Nej gaydate har ingen sure admins der tror de er konger og sletter profiler

Ja du kan selvfølgelig sætte link ind på din profil til din hjemmeside onlyfans eller hvad du vil. Vil du have et aktivt link indsætter du koden <A HREF=”https://din-hjemmeside.dk” TARGET=”_blank”>hjemmeside navn</A>  du udskifter din-hjemmeside.dk med det rigtige navn på din hjemmeside. ferks hjemmeside.dk og hjemmeside navn med hjemmeside så ser koden sådan ud <A HREF=”https://hjemmeside.dk” TARGET=”_blank”>hjemmeside</A> og indsætter koden i linkbox og trykker gem. folk der trykker på dit link kommer så videre til din side.

Du er velkommen til at kontakte os